Häftiga tågresor

Snälltåget – för dig som vill resa lyxigare

Har du hört talas om Snälltåget som går mellan Malmö – Stockholm, Malmö – Stockholm – Jämtlandsfjällen och Stockholm – Malmö – Köpenhamn – Berlin? Det här tåget är mycket speciellt, eftersom man använder biljettintäkterna för att bedriva verksamheten. Det finns således inga bidrag från varken regioner eller stater bakom den tågtrafiken idag.

Det finns många olika tåg som går precis samma sträckor, men vill du resa på ett lite annorlunda sätt är Snälltåget helt klart att rekommendera. Det som gör det här tåget unikt är även den lyxiga restaurangvagnen, där du kan beställa allt från eleganta frukostar till menyer som barn älskar.

Vin och alkohol på Snälltåget

Vill du beställa vin till riktigt förmånliga priser är det alltid bäst att köpa vin från Vinoteket online. På så sätt kan du välja just ditt favoritvin och få det levererat till din dörr. Här hittar du ekologiska viner, torra och fruktiga viner, röda och vita, men också alkoholfria alternativ. Är du en riktig tåg- och vinfantast ska du naturligtvis även få njuta av din dryck när du är på resa.

Snälltåget erbjuder vin för dig som vill dricka något extra elegant till middag eller för dig som bara vill koppla av efter en lång dag. I restaurangvagnen ”Krogen” kan du beställa både räkmackor och thaimat, såväl som sallader och desserter. Du hittar även ett stort utbud av vin, sprit och öl, där storfavoriter inom alla kategorier finns att tillgå. Eftersom ”Krogen” är en helt vanlig restaurang är det hög kvalitet på all mat och alla drycker.